Yleinen

PORVOON KOKOOMUKSEN PUHEENJOHTAJAKSI VALITTIIN PERTTI ELFVING ELVILÄ

Porvoon Kokoomuksen 23.3.2022 pidetyssä vuosikokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Pertti Elfving Elvilä. Hän on aiemmin toiminut Porvoon Kokoomuksen hallituksessa, kuntavaaliehdokkaana ja vaalipäällikkönä.

Porvoon Kokoomuksen hallituksen valittiin Raija Tölkkö, Joel Karvinen, Hilu Kangas-Ranta, Tinja Toivonen, Kari Jahnsson, Jari Ilkka, Raakel Inkeri ja Hilu Orava. Uusi hallitus järjestäytyy huhtikuuna alussa.

Uusi puheenjohtaja Pertti Elfving Elvilä haluaa nostaa jäsenistön innostumista tekemiseen, kasvattaa jäsenmäärää aktiivisella jäsenhankinnalla ja järjestämällä jäsen-ja yleisötilaisuuksia.

Tavoitteena on löytää yhdistykselle oma toimitila, jossa voidaan olla aktiivisesti näkyvillä ja pitää yhdistyksen kokouksia ja tapahtumia.

Perinteitä kunnioitetaan ja Porvoon Porinat eli avoimet keskustelutilaisuudet jäsenten ja porvoolaisten kanssa palautetaan ohjelmaan.

Porvoon Kokoomuksen tavoite on kasvaa merkittävimmäksi puolueeksi Porvoossa.

Seurakuntavaaleihin valmistaudutaan kevään aikana ja vuoden lopulla alkaa valmistautuminen tuleviin eduskuntavaaleihin. Uusi puheenjohtaja kiittää saamastaan luottamuksesta ja edellistä puheenjohtajaa Hilu Oravaa hyvästä työstä Porvoon Kokoomuksen eteen.

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *