Yleinen

Minttu Helanne Porvoon Kokoomuksen listoille!

– BBA, Amo, Hotelli- ja ravintolaesimies

Muutin entisestä pääkaupungistamme Turusta Suomen toiseksi vanhimpaan kaupunkiin, ihanan historialliseen Porvooseen. Ihastuin heti kaupungin kauneuteen ja tietenkin Porvoon jokeen, joka niin muistuttaa minua edellisestä asuinpaikastani. Olen tehnyt ravintola-alalla töitä koko ikäni ja nyt siirtynyt myyntityöhön kiinteistönvälitykseen. Kokemusta on myöskin varhaiskasvatuksesta ja pedagogiikasta. Olen opinnäytetyönäni suunnitellut Kippo & Kattila konseptin, joka jalostui yhdessä porvoolaisten ravintoloitsijoiden kanssa Smaku tapahtumaksi. Tästä syystä myös
kaupungin ravintoloiden elinkeino ja menestyminen on minulle tärkeää. Olen uimavalmentaja Porvoon Uimareissa, kuin myös Lady Linen asiakaspalvelussa asiakkuuksista vastaamassa.
Vapaa-aikana saan voimaa merestä ja purjehduksesta.
Minulle on tärkeää henkinen ja fyysinen hyvinvointi. Siksi koen merkittäväksi, että kaupungissamme säilyy mahdollisuus harrastaa liikuntaa eri muodoissa. Myös elinvoimainen palveluyritysverkosto kaupungissamme tuo matkailua ja elinvoimaa kaupunkiimme. Ravintolat ja niiden menestyminen on tärkeää. Meidän on pidettävä huolta, että palveluyrityksemme kehittyy ja voi hyvin.
Lapset ja heidän turvallinen kasvaminen kaupungissamme merkitsee jatkumoa, jossa on aina kehitettävää.
Aika muuttuu ja ihmiset sen myötä. Tuossa muutoksessa haluan olla mukana, vaikuttamassa kaupunkimme ihmisten elinvoimaan, kasvuun ja hyvinvointiin.

”palveluelinkeino, liikunta, perhetyö, sekä fyysinen ja henkinen hyvinvointi” -Minttu-