#kaikillehyvä

Kokoomuksen puoluehallitus on myöntänyt kolmelle porvoolaiselle 100-vuotisjuhlamitalin

Kansallisen Kokoomuksen puoluehallitus on myöntänyt kolmelle porvoolaiselle 100-vuotisjuhlamitalin. 100-vuotisjuhlamitali jaettiin ensimmäisen kerran, ja sen saivat Porvoon Kokoomuksesta pitkäaikaisvaikuttajat Marja Järvinen, Hilkka Piipponen ja Raija Tölkkö.

 

Perusteluina 100-vuotisjuhlamitalin saamiseen ovat toimiminen pitkään, vähintään 20 vuotta puolue- ja järjestötoiminnassa. ”Aktiivinen ja pitkä ura järjestö- ja puoluetoiminnassa on tärkeä tekijä menestymisen kannalta. Sanotaan että politiikka on sitkeyslaji. Ilman aktiivisia henkilöitä kuntapolitiikassa, ahkeria käsipareja järjestötoiminnassa, jäisi politiikka varsin vieraaksi tavallisille ihmisille. Ihmisten kohtaaminen, kuunteleminen ja läsnäolo ovat tärkeää työtä puolueen menestymisen kannalta. Mitalinsaajilla on mm. pitkä ja ansioitunut ura kaupungin luottamustoimissa. Nämä henkilöt ovat aina olleet käytettävissä, kun tarvitaan käsipareja luottamustoimiin, vaaliteltalle, yhdistystapahtumiin keskustelemaan ja kuuntelemaan porvoolaisten huolia”, onnitteli Porvoon Kokoomuksen puheenjohtaja Silja Metsola juhlamitalin saajia. Mitalit luovutettiin torstaina 31.1.2019 pidetyssä tilaisuudessa Cafe Cabriolessa.

Kuvassa vas. Hilkka Piipponen, Raija Tölkkö
ja Marja Järvinen

 

Kansallinen Kokoomus juhli 100-vuotistaivaltaan 8.12.2018. Joulukuussa luovutettiin Kokoomuksen ansiomerkkejä 19 porvoolaiselle kokoomusvaikuttajalle. Puoluehallitus päätti juhlamitaleista joulukuussa pidetyssä kokouksessaan.